ROCKULVEN

Rockulven
Premiere 8. november 2017

“Det er nu, du skal samle familien og være sammen om en eventyrligt og yderst underholdende aften. Det er sjældent, at det lykkedes så fortrinligt med en forestilling, der kan tiltale os unge, såvel som børn og voksne – Aalborg Teater har vist, det kan lades at gøre. Godt arbejde.”
Ungt Teaterblod ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Det er så vist ikke hverdagskost at en familiemusical lykkes så overbevisende og kolossalt underholdende for børn og voksne. Den stormende applaus ved tæppefald var ikke til at tage fejl af.”
Nordjyske ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Rockulven er for første gang kommet til Aalborg fra Norges kanter – og det bør få alle danskere til at strømme til Aalborg Teater. For hold da op, den familiemusical slog benene væk under os.”
Kulturtid ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Kort sagt føler jeg at Aalborg Teater har ramt plet med en fantastisk forestilling som denne gang formår at underholde og favne hele familien.”
Kulturkongen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Alt i alt en fantastisk vellykket forestilling, som hele produktionen – små som store – kan være enormt stolte over.”
Migogaalborg

——-

Rockulven er en eventyrlig og storslået musical baseret på Brdr. Grimms eventyr om Ulven og de syv gedekid; om kærlighed, forældrerollen og om tiltrækningen mellem det tamme og det vilde. Scenen er befolket med geder, grise, får, en yderst musikalsk abe og mange andre sjove, livlige og fantasifulde dyr.

Hun er alenemor til tre. Inderst inde drømmer hun om spænding, vildskab og rock’n’roll. Noget hun ikke finder i det kontrollerede liv hun lever nu. Han er vild, uforudsigelig, kæk og med glimt i øjet, men savner kærlighed.

Hun er ged og han er ulv. De to modsætninger mødes og det slår gnister. Ulven har det hun søger. Måske skulle hun for en gangs skyld være lidt uansvarlig? Bare en lillebitte flirt med ulven… Men gedens kid bliver ved med at komme imellem dem, og ulven lægger en plan.

——–

Forfatter: Tyra Tønnesen
Kompnist: Åsmund Flaten
Instruktør: Martin Nyborg
Koreograf: Rebekka Lund
Scenograf: Dagny Kleiva
Scenografassistent: Mari Lassen Kamsvåg
Kapelmester: Gunhild Kjær
Lysdesigner: Kasper Daugberg
Lyddesigner: Aske Bergenhammer Hoeg
Medvirkende: Camilla Gjelstrup, Christian Gade Bjerrum, Nanna Skaarup Voss, Jacob Moth-Poulsen, Sebastian Henry Aagaard-Williams, Stanley Bakar, Bolette Nørregaard Bang, Steffen Eriksen, Ferdinand Falsen Hiis, Marion Reuter, Maria Henriksen, Rasmus Peter Noer Skaarup

Link til interview
Nordjyske d. 5. november 2017