KØD

KØD
Premiere: 6. maj 2021
Aalborg Teater


‘Kød’ er et hæsblæsende og vildt stykke ny dansk dramatik, der stiller tilskueren spørgsmålet: Hvordan ville du have det, hvis det var dig, der var svinet? 

Sissel og Johan mødes til en fest, hvor kødet steger, så fedtet flyder, og kød indtages i rå mængder. Sissel og Johan får gennem stegeosen hurtigt et godt øje til hinanden, stikker af og – møder en talende gris. Er de så fulde? Er det Sissel, der er skør, når hun vil have den med hjem, eller er det Johan, der er hjerteløs, når han ikke vil? I hvert fald finder de alle tre hjem i lejligheden, og nu begynder svineriet at tage fart. Det er slet ikke så let at være gris i et land, hvor der årligt slagtes knap 20 millioner svin.

———-

Dramatiker
: Thomas Markmann

Instruktør: Martin Nyborg
Scenograf: Marie Chemnitz
Lysdesigner: Mia J. Willet
Lyddesigner: Rune Abel og Jonas Hvid
Medvirkende: Camilla Gjelstrup, Jacob Moth-Poulsen, Gustav Dyekjær Geise, Katrine Høj Andersen, Lars Topp Thomsen, Marcus Gad Johansen og Steffen Berenthz Eriksen

———-

“Top underholdning fra start til slut. Kropsligt teater med nøgenhed og splat. Meget fysisk fortalt. Og hele tiden det ene gode grin efter det andet. Jamen du godeste! Se det for dælen. Du vil ikke fortryde.” 
Kulturen.nu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Det var urkomisk og sendte de vildeste latterbrøl rundt i publikumsrummet. Det skal opleves, det er ubeskriveligt.”
Nordjyske ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Det er stærkt spillet og iscenesat – det tager fat på et kollektivt problem og gør det med vilde syner og speederen i bund. Hatten af for at tage emnet op og gøre det så konsekvent.”
Politiken ❤️❤️❤️❤️

“For i Kød bliver svinet pludselig menneskeligt, og mennesket svinsk. Det er parret Sissel (Kathrine Høj Andersen) og Johan (Lars Topp Thomsen), som udvisker de grænser, vi helst ser findes, og ender i vilde (og vildt underholdende!) orgier af svedige kroppe.”
Weekendavisen

Foto: Catrine Zorn