KØD

Fra idyl til industri
Efter succesforestillingerne Beton og Drengen der ville være vægtløs sætter Thomas Markmann nu tænder i det kød, vi næsten alle spiser, men hvis produktions-proces ingen vil høre om.

De fleste gør det – spiser kød. Flæsk, mørbrad, bacon, lammekølle eller bare hakket oksekød og rullepølse. Og mange lever af at opdrætte, forarbejde, sælge og tilberede kød. På trods af en ny bølge af vegetarer og veganere er der mere kød på bordet end nogensinde. Men er det i det hele taget stadig kød fra rigtige dyr, vi spiser eller er produktionen af kød blevet så gennemindustrialiseret, at det bare er kødprodukter? Og er landmanden stadig en rigtig mand, der klør sine grise kærligt bag ørerne, eller er han en kød producent i et jakkesæt foran en PC?

Dramatiker: Thomas Markmann
Instruktør: Martin Nyborg
Scenograf: Marie Chemnitz
Lysdesigner: Mia J. Willet

Medvirkende: Camilla Gjelstrup, Ena Spottag, Gustav Dyekjær Geise, Katrine Høj Andersen, Lars Topp Thomsen, Marcus Gad Johansen og Steffen Berenthz Eriksen