ALLE MULIGE TING TIL SALG
ALLE MULIGE TING TIL SALG
Aalborg Teater
 
 
Varm og rå realisme fra samfundets bund.

Anita på 63 er dårlig til bens og er lige blevet fyret fra sit skånejob. Hendes arbejdsløse søn Lars på 44 bor hjemme og er stadig ikke kommet sig over, at deres hund Gnags er død. Anita skylder Nabo-John penge, og så kommer idéen: hvad med at sætte alle de mange ting, der bare ligger og flyder, til salg, og så betale sig ud af det hele på den måde? Men så kommer Anitas søster, Beate. Bare lige for en nat. Eller to. Men Beate skal ingen steder, og da hun begynder at flirte med John, spidser situationen til.

Dramatiker Henrik Szklany har fanget de socialt udsatte på kornet i et helt nyt drama, der med stor kærlighed og varme skildrer mennesker, der har tilbragt hele livet langt fra alle de gode selskaber og muligheder.

Det handler om truende tvangsauktion, gamle familierelationer og om forskellen mellem et hus og et hjem. Det er en barsk historie, der er værd at høre.

———

Dramatiker: Henrik Szklany
Instruktør: Martin Nyborg
Scenograf: Laura Rasmussen
Lysdesigner: Kasper Daugberg
Lyddesigner: Kristian Berg
Skuespillere: Marie Knudsen Fogh, Lars Topp Thomsen, Karla Rosendahl Rasmussen, Camilla Gjelstrup og Marcus Gad Johansen

Link til interview
Nordjyske, d. 6. september 2018 

———

“Det er her, vi får øje på den helt særlige kvalitet, der ligger i den kunst, der ikke er tilpasset tiden, men som er produceret lige midt i den virkelighed, vi lever i. Alle mulige ting til salg er teater i top om mennesker i bund.”
Kristeligt Dagblad⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 
“Aalborg Teater leverer med Alle Mulige ting til salg et brag af en forestilling om mennesker, der overlever i udkanten af vores velfærdssamfund.”
Arbejderen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 
“Alle mulige ting til salg er en teateråbenbaring af den type, der får tunnelsyn til at vakle, ben til at ryste og tårer til at trille.” 
Appetize⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jyllands Posten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nordjyske⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Foto: Catrine Zorn