REVOLUTION I KOMMUNEN

REVOLUTION I KOMMUNEN
Aalborg Teater

Bedstemor på barrikaderne

Succesforestillingen Alle mulige ting til salg handlede om Anitas desperate forsøg på at undgå at barndomshjemmet skulle ende på tvangsauktion. I denne regulære 2’er Revolution i kommunen er hendes voksne søn vendt hjem fra et længere ophold i København med et få måneder gammelt spædbarn i armene, den lille Vincent. Moderen er indlagt på den lukkede, for som Lars siger: “Hun er helt kebab”. Men nu er Anita altså blevet bedstemor, og hendes kæreste, John, er stedbedstefar. Men har man ret til egne børn, eller er tvangsfjernelse faktisk til barnets bedste? Anita er ikke i tvivl og hun er villig til revolution, hvis det er det, der skal til. Og det er det.

——-

Dramatiker: Henrik Szklany
Instruktør: Martin Nyborg
Scenograf: Laura Rasmussen
Lysdesigner: Mia J. Willet
Lyddesigner: Kristian Berg
Medvirkende: Marie Knudsen Fogh, Lars Topp Thomsen, Marcus Gad Johansen, Camilla Gjelstrup, Bolette Nørregaard Bang, Karla Rosendahl Rasmussen

——-

“Forestillingen er gribende og brutal, men også særdeles morsom.”
Jyllands Posten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Er det jysk Tjekhov rykket et par etager ned af den sociale rangstige? I hvert fald spilles der eminent godt og ravjysk i dette neorealistiske spil. Underdanmark taler igen i denne follow-up på Alle mulige ting til salg.”
Kulturkupeen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“… rører både hjerte, lattermuskler og de krumme tæer med sin krasse og kærlige fortælling om alle dem fra venterummet på kommunens socialkontor.” (…) “Flot foldet ud i Martin Nyborgs sikre iscenesættelse af et ekstremt velspillende hold.”
Iscene ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Foto: Allan Toft

<?php echo do_shortcode(“

“); ?>