REVOLUTION I KOMMUNEN

REVOLUTION I KOMMUNEN
Næste spilleperiode: 1. – 4. marts 2023
Aalborg Teater

“Forestillingen er gribende og brutal, men også særdeles morsom.”
Jyllands Posten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Er det jysk Tjekhov rykket et par etager ned af den sociale rangstige? I hvert fald spilles der eminent godt og ravjysk i dette neorealistiske spil. Underdanmark taler igen i denne follow-up på Alle mulige ting til salg.”
Kulturkupeen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“… rører både hjerte, lattermuskler og de krumme tæer med sin krasse og kærlige fortælling om alle dem fra venterummet på kommunens socialkontor.” (…) “Flot foldet ud i Martin Nyborgs sikre iscenesættelse af et ekstremt velspillende hold.”
Iscene ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Revolution i kommunen er spiddende klogt teater. Hver eneste replik er så skarp og præcis, at man som publikum opsluges – og spidser ører for at nyde hver en sætning.”
Migogaalborg

Ungtteaterblod ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sceneblog ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
CPH Culture ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

——-

Bedstemor på barrikaderne

Som ingen anden formår den danske dramatiker Henrik Szklany at tage temperaturen på udkantsdanmark anno 2020. Nu er han klar igen med 2. del af historien om Anita, sønnen Lars og Nabo-John.
Succesforestillingen Alle mulige ting til salg handlede om Anitas desperate forsøg på at undgå at barndomshjemmet skulle ende på tvangsauktion. I denne regulære 2’er Revolution i kommunen er hendes voksne søn vendt hjem fra et længere ophold i København med et få måneder gammelt spædbarn i armene, den lille Vincent. Moderen er indlagt på den lukkede, for som Lars siger: “Hun er helt kebab”. Men nu er Anita altså blevet bedstemor, og hendes kæreste, John, er stedbedstefar. Men har man ret til egne børn, eller er tvangsfjernelse faktisk til barnets bedste? Anita er ikke i tvivl og hun er villig til revolution, hvis det er det, der skal til. Og det er det.

——-

Dramatiker: Henrik Szklany
Instruktør: Martin Nyborg
Scenograf: Laura Rasmussen
Lysdesigner: Mia J. Willet
Lyddesigner: Kristian Berg
Medvirkende: Marie Knudsen Fogh, Lars Topp Thomsen, Marcus Gad Johansen, Camilla Gjelstrup, Bolette Nørregaard Bang, Karla Rosendahl Rasmussen

Foto: Allan Toft

<?php echo do_shortcode(“

“); ?>